Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)(2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.Документ Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)(2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена МиколаївнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на винахід № 112908)(2016) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-2» (Патент на корисну модель №100478)(Патент 100478 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Склад комплексного підкислювача "Оптимальний-2 / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201501346; заявл. 18.02.2015; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14, 2015., 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра ІванівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-2», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, грибкову α-амілазу та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. There was received the complex powder Acidifiers "Optimal-2", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, fungal α-amylase and malt fermented rye. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)(Патент на корисну модель № 100480 Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. - заявл. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, бюл. № 14, 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра ІванівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 94564)(2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСпосіб виробництва житньо-пшеничного хліба відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The method of production of rye and wheat bread is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.Документ Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)(2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСклад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.Документ Спосіб виробництва пампушок "Особливих" (Патент на корисну модель № 94230)(2014) Єрмоленко, Марія Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСпосіб виробництва пампушок відрізняється тим, що на стадії замісу тіста додатково вводять щавнат в кількості 0,5-1,5 % від маси борошна. The method of production of pampushkas is characterized in that at the stage of dough mixing schavnat in the amount of 0.5…1.5% by weight of flour is added.Документ Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 83003)(2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Коваленко, Анна АндріївнаХліб з суміші житнього та пшеничного борошна містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, цукор, комплексний поліпшувач "Ібіс". Bread of a rye and wheat flour mixture comprises rye and wheat flour, yeast, salt, sugar, the complex improver "Ibis".Документ Спосіб виробництва заварного хліба (Патент на корисну модель № 56801)(2011) Баран, Юлія Леонідівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПатент на корисну модель. Запропоновано спосіб виробництва заварного хліба, який складається зі стадії приготування заварки, закваски та приготування тіста. Використання біологічно-активної закваски у кількості 4-5 % до маси борошна, сприяє зменшенню затрат сухих речовин борошна на бродіння та скорочення технологічного процесу приготування хліба на 4-5 годин порівняно з традиційним способом. The patent for useful model. Presents a method of producing boiled bread, which consists of a cooking stage brewing, fermentation and dough. The use of biologically active yeast in an amount of 4-5% by weight of flour, reduces costs solids flour for fermentation and reduction process of making bread for 4-5 hours compared to the traditional way.