Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321)
    (2010) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Сімачинська, Тетяна Володимирівна
    Патент на корисну модель. В основу корисної моделі поставлене завдання створення рецептури булочки «Золотиста» шляхом використання нового компоненту, надати їй підвищеної поживної і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is creation receipt of the roll «Golden» using the new component gave it heightened nourishing and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)
    (2011) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович
    Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на корисну модель № 27702)
    (2007) Корж, Тамара Володимирівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Назар, Олександра Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Янюк, Тетяна Іванівна
    Спосіб виробництва композиційної борошняної суміші, що передбачає дозування борошна пшеничного вищого чи першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізняється тим, що зародки та очищену від домішок і подрібнену кукурудзу дозують у співвідношенні 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-15%, після чого екструдований продукт подрібнюють, просівають і полають'його на дозування і змішування з борошном пшеничним вищого чи першого сорту у кількості 8-12 %. Method of manufacturing composite flour mixture provides dosing wheat flour or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15% , after which the extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. process of composite flour mixture provides dosing wheat flour higher or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15 % after then extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
    (2009) Корж, Тамара Володимирівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Назар, Олександра Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Янюк, Тетяна Іванівна
    Спосіб виробництва композиційної борошня- ної суміші, який передбачає дозування борошна пшеничного вищого або першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізня- ється тим, що добавки у вигляді пшеничного за- родка та очищеної від домішок і подрібненої куку- рудзи дозують у співвідношенні відповідно 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14- 15 %. після чого екструдоааний продукт подріб- нюють, просівають і подають його на дозування і змішування у кількості 8-12 % до загальної маси суміші з борошном пшеничним вищого або першо- го сорту. Method of manufacturing composite flour - tion mixture, which involves dispensing flour wheat or first grade and additives their mixing until smooth , characterized etsya what supplements in the form of wheat by - rodka and cleaned of impurities and crushed cookie - rudzy dosed at a ratio by 30-50% and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14 - 15%. then ekstrudoaanyy product grinding nyuyut , sifted and submit it to the dosage and mixing in an amount of 8-12 % by weight of the total mixed with wheat flour or first- grade.