Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб охолодження свіжоспеченого хліба
    (2020) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович
    Спосіб охолодження свіжоспеченого хліба, при якому виконують випічку хліба. Хліб в потоці з поду печі за допомогою захватного пристрою по напрямних надходить на вакуумний охолоджувальний апарат в робочу камеру, в якій створюють необхідне розрідження вакуумним насосом, робочих камер декілька, їх одночасно зверху опускають на продукцію, після охолодження виконують розгерметизацію робочої камери і вирівнювання тиску усередині камери з атмосферним, робочі камери піднімають, охолоджений хліб потрапляє на конвеєр, після цього цикл повторюють.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для вакуумного охолодження свіжовипеченого хліба (Патент на корисну модель №146333)
    (2021) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович
    Апарат для вакуумного охолодження свіжовипеченого хліба містить вакуумну камеру, систему створення вакууму, яка з’єднана з вакуумною камерою для вилучення пари та повітря і створення в ній необхідного розрідження. Вакуумні камери розміщені на роторі, що обертається, та містять рухому кришку. Ротор оснащено завантажувальними та розвантажувальними пристроями вакуумних камер.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з рухомим столиком (Патент на корисну модель №156000)
    (2024) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Козак, Олександр Сергійович
    Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з рухомим столиком містить вакуумну камеру, систему створення вакууму, яка з'єднана з вакуумною камерою для вилучення пари та повітря і створення в ній необхідного вакууму. Використовуються вакуумні камери роз'ємного типу, які складаються з нерухомої кришки та рухомого столика, а апарат додатково оснащений напрямними для завантаження та розвантаження.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з завантажувальним пристроєм (Патент на корисну модель №156905)
    (2024) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Козак, Олександр Сергійович
    Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з завантажувальним пристроєм, який містить вакуумні камери, систему створення вакууму, яка з'єднана з вакуумною камерою для вилучення пари та повітря і створення в ній необхідного вакууму. Вакуумні камери використовуються роз'ємного типу, які складаються з рухомих кришок та столика, який служить також розвантажувальним механізмом, а апарат додатково оснащений завантажувальним пристроєм.
  • Ескіз
    Документ
    Пшеничний хліб підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 141332)
    (2020) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Технологічний результат полягає у створенні рецептури хліба з підвищеним вмістом білку, біологічно активних речовин, зокрема вітамінів, мінеральних сполук, харчових волокон, забезпеченні необхідних реологічних показників та смакових якостей хліба з оздоровчими властивостями і відповідно розширенні асортименту продуктів функціонального призначення.The technological result consists in creating a recipe for bread with an increased content of protein, biologically active substances, in particular vitamins, mineral compounds, dietary fibers, providing the necessary rheological indicators and taste qualities of bread with health-giving properties and, accordingly, expanding the assortment of functional products.