Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром (Патент на корисну модель № 77565)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Михайлюк, Оксана Миколаївна
    Розроблено ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром, що містять свинину напівжирну, сіль, перець чорний мелений, часник, які відрізняються тим, що додатково містять курятину, подрібненні бульби топінамбура, крохмаль, часник використовують сушений мелений, перець духмяний, коріандр мелений, горіх мускатний мелений. Have been developed sausage for grilling (frying) with artichoke containing pork half-bold, salt, ground black pepper, garlic, wherein further comprising chicken, chopped artichoke, starch, garlic dry freshly ground, allspice, coriander freshly ground, ground nutmeg.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски «Курячі» (Патент № 103975)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна
    Розроблено ковбаски, що містять м’ясо курей механічного обвалювання, цибулю,часник свіжий,перець чорний,коріандр,кухонну сіль та воду,які відрізняються тим, що додатково містять амарантове борошно, гідратоване у співвідношенні 1:1 в кількості 14-16%. Developed sausages containing mechanically deboned chicken meat, onion, garlic svіzhy, black pepper, korіandr, table salt and water, which are characterized in that additionally contain amaranth flour, hydrated in a 1:1 ratio in the amount of 14-16%.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом (Патент на корисну модель № 55261)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, цибулю, перець духмяний та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, onions, pepper and water-plants tsystozira.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля з цистозірою (Патент на корисну модель № 55260)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля з цистозірою, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill with tsystozira containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat,bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants tsystozira.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля профілактичного призначення (Патент на корисну модель № 55259)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля профілактичного призначення, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, шпик, квасолю, томатну пасту, цибулю ріпчасту сиру, перець духмяний та морські водорості фукус. Sausages for the grill for the prophylactic purposes (Patent for useful model № 55259) Developed sausages for the grill for the prophylactic purposes containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, bacon, beans, tomato sauce, pepper and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля з фукусом (Патент на корисну модель № 55258)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля з фукусом, якімістять свинину напівжирнуподрібнену, сіль, цукор, перецьчорний, часниксвіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та морські водорості фукус. Developed sausages for the grill with fucus containing chopped semi-bold pork, salt, black pepper, fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці
    (2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Гриценко, Артем Юрійович; Мороз, Олена Олексіївна
    Розроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.