Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаСпосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.Документ Фрикадельки «Морські» (Деклараційний патент на корисну модель № 137552)(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаФрикадельки із кальмару, які відрізняється тим, що додатково містять подрібнену капусту броколі, пастернак, гірчицю.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)(2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).Документ Рибні шніцелі з капустою броколі (Патент на корисну модель № 125827)(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаШніцелі рибні містять філе судака (охолоджене), цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), молоко, яйця, сухарі та додатково містять подрібнену капусту броколі.