Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
    Спосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Фрикадельки «Морські» (Деклараційний патент на корисну модель № 137552)
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
    Фрикадельки із кальмару, які відрізняється тим, що додатково містять подрібнену капусту броколі, пастернак, гірчицю.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)
    (2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).
  • Ескіз
    Документ
    Рибні шніцелі з капустою броколі (Патент на корисну модель № 125827)
    (2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
    Шніцелі рибні містять філе судака (охолоджене), цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), молоко, яйця, сухарі та додатково містять подрібнену капусту броколі.