Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на винахід №113111)(2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Каржевська, Олександра Михайлівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаВинахід належить до біорозкладального паковання для харчових продуктів, що містить декстрин, карагінан, гліцерин та воду. The invention relates to biorozkladalnoho packaging for foodstuffs containing dextrin, carrageenan, glycerin and water.Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов СергіївнаЖувальна карамель дієтичного призначення містить мальтитол, тагатозу, желатин, лимонну кислоту, гліцерин. Жевательная карамель диетического назначения содержит мальтитол, тагатозу, желатин, лимонную кислоту, глицерин. Chewing candies containing maltitol dietary purposes, tagatose, gelatin, citric acid, glycerin.Документ Спосіб одержання пісочного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36480)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара ЧеславівнаСпосіб одержання пісочного напівфабрикату, який включає процес приготування цукрово- масляної маси, заміс тіста та випікання, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої цукрово-масляної маси додають покращувачі структури добавки – 0,3-0,7 % дифосфату натрію і 0,3-0,8 % гліцерину, а як борошняна сировина використовується цільнозмелене (або обойного помелу) борошно зерна ячменю. The method for producing semi-finished sand, which process comprises preparing an oil-sugar mass kneading and baking, characterized in that at the stage of knocked sugar mass is added oil-structure improvers additives – 0,3-0,7 % Sodium diphosphate and 0,3-0,8 % glycerol, and as a raw material used wholegrain flour barley flour.Документ Спосіб одержання бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36479)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Панченко, Іван Архіпович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Камбулова, Юлія ВікторівнаСпосіб отримання бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно-цукрової збивної маси, змішування з борошном, випікання, охолодження та визрівання, який відрізняється тим, що на етапі одержання яєчно-цукрової збитої маси додають поліпшувачі структури – 0,4-1,0 % гліцерину і 0,3-0,8 % ацетату або цитрату натрію, а як борошняну сировину використовують суміш із борошна високого виходу або цільнозмеленого зерна різних злаків – ячменю або гречки або тритікале і пшеничного борошна вищого гатунку або без нього. The method for producing semi-finished biscuit, which comprises preparing a sugar-egg whipped mass, mixing with flour, baking, cooling, and maturing, characterized in that at the stage of the egg-sugar knocked mass added structure improvers – 0,4-1,0 % glycerol and 0,3-0,8 % acetate or sodium citrate, and flour as raw material, a mix’s of flour or high-yield variety of whole-grain cereals - barley or buckwheat or tritikale and wheat flour or not.Документ Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 14371)(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, лимонну кислоту, ароматизатор та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять гідроколоїд.Документ Крем для рук комплексної дії (Патент на корисну модель № 55123)(2010) Бавіка, Леонід Іванович; Носенко, Тамара Тихонівна; Пешук, Людмила Василівна; Пєтухова, Ксенія ОлександрівнаВ основу корисної моделі покладено завдання створення крему для рук комплексної дії для догляду за зрілою шкірою рук та нігтями, в якому шляхом використання омолоджуючих та зволожуючих компонентів забезпечується підвищення фізіологічної та антивікової дії засобу, що дозволяє застосувати засіб для професійного та домашнього використання. The basis of the utility model tasked with creating a cream for hands complex action to care for mature skin and nails, which through the use of rejuvenating and moisturizing components of the increase of physiological and anti-aging action tool that allows you to apply for professional and home use.