Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола МиколайовичКомпозиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.Документ М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Журавель, Олена ВікторівнаОсновним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.