Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків ( Патент на корисну модель № 120626 )
    (2017) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена Андріївна; Гончаренко, Таїса Юріївна
    Введення м'ясної сировини - м'яса курячого - менше 35 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного складу за рахунок зменшення відсотку тваринних білків у рецептурі, а більше 37 % не доцільно з точки зору собівартості; печінки курячої менше 14 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного 40 складу, а більше 17 % не доцільно з точки зору собівартості та надання продукту масткої консистенції.
  • Ескіз
    Документ
    Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Денисюк, Алла Павлівна; Коровіна, Марія Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з сироваткою молочною (Патент на корисну модель № 105127)
    (2016) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Якимчук, Віра Віталіївна; Чернега, Ольга Василівна
    Паштет з сироваткою молочною,що включає м'ясну сировину, печінку бланшовану, яйця, цибулю смажену, сухе молоко,суміш спецій і приправ, сіль кухонну,бульйон або воду. Pate whey that includes raw meat, liver, blanched, eggs, fried onions, milk powder, a mixture of spices and seasonings, salt, broth or water.
  • Ескіз
    Документ
    Система керування процесом переробки сировини (Патент на корисну модель № 24300)
    (2007) Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович
    Система керування процесом переробки сировини, до якої входять регулюючі пристрої, які підтримують в заданих межах параметри якісних показників непрямими методами керування, матеріального балансу, температурного режиму, навантаження апарата, яка відрізняється тим, що додатково містить підсистему підтримки прийняття рішень, що складається з людино-машинного інтерфейсу, для введення даних про якісні показники, стан та умови зберігання прийнятої сировини, та блоків оцінки стану сировини, прогнозування зміни якісних показників сировини при її зберіганні, корекції умов ведення технологічного процесу переробки сировини з врахуванням якісних показників сировини, продуктів і напівпродуктів, а також витрати матеріальних і енергетичних ресурсів. The control system of the processing of raw materials, which includes control devices which support options to set limits quality indicators of indirect methods of management, material balance, temperature, load device, wherein further comprising decision support subsystem, consisting of human- machine interface for entering data on quality indicators, status and storage conditions adopted raw and blocks the assessment of raw materials, forecasting changes in quality indicators of raw materials in its possession, corrections of terms of conduct of technological process of processing of raw material taking into account the quality indexes of raw material, products and полупродуктов, and also expense of material and power resources.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб кутерування сировини (Патент на корисну модель № 61683)
    (2011) Некоз, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Батраченко, Олександр Вікторович
    Спосіб кутерування сировини, що включає подрібнення, перемішування, емульгування, причому додатково ножі обертаються зі змінною частотою. The way querubyna raw materials, including grinding, mixing, emulsification, and the knives rotate with variable frequency.