Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Цукерки типу нугатин на тагатозі (Патент на корисну модель №131281)
    (2019) Кохан, Олена Олександрівна; Вдовіченко, Марія Анатоліївна; Єрмакова, Сніжана Сергіївна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок типу нугатин представлений у комбінації цукрозамінника, крохмальної патоки, яєчного білка та ароматизатора. Згідно з корисною моделлю, як цукрозамінник використовується тагатоза і фруктоза та виріб додатково містить концентрат сироваткового білка, какао-порошок, желатин . Використання тагатози і фруктози дає можливість виготовити цукерки типу нугатин необхідної структури, а також зі зниженою калорійністю. Declaratory patent for a utility model. The proposed composition of candies of the nougat type is presented in a combination of sugar substitute, starch molasses, egg protein and flavoring. According to the useful model, tagatose and fructose are used as sugar substitutes, and the product additionally contains whey protein concentrate, cocoa powder, and gelatin. The use of tagatose and fructose makes it possible to produce nougatine-type candies of the required structure, as well as with reduced calorie content.
  • Ескіз
    Документ
    Помадні цукерки на тагатозі (Патент на корисну модель № 131045)
    (2019) Кохан, Олена Олександрівна; Єрмакова, Сніжана Сергіївна; Вдовіченко, Марія Анатоліївна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадних цукеркок представелий у комбінації цукрозамінника, крохмальної патоки, фруктової підварки. Згідно з корисною моделлю, як цукрозамінник використовується тагатоза і фруктоза та додатково містить масло вершкове. Використання тагатози і фруктози дає можливість виготовити помадні цукерки необхідної структури, а також зі зниженою калорійністю.Declarative utility model patent. The proposed composition of fondant sweets is presented in a combination of sugar substitute, starch molasses, fruit sauce. According to the utility model, tagatose and fructose are used as sugar substitutes and additionally contain butter. The use of tagatose and fructose makes it possible to make fondant sweets of the required structure, as well as low calorie.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
    Жувальна карамель дієтичного призначення містить мальтитол, тагатозу, желатин, лимонну кислоту, гліцерин. Жевательная карамель диетического назначения содержит мальтитол, тагатозу, желатин, лимонную кислоту, глицерин. Chewing candies containing maltitol dietary purposes, tagatose, gelatin, citric acid, glycerin.