Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)
    (2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
    Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)
    (2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
    Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерки кристалічної структури з низьким показником глікемічності (Патент на корисну модель № 120729)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Свириденко, Юлія Петрівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок кристалічної структури з низьким показником глікемічності, що містить в своєму складі поліоли, сухе молоко, фруктозу та какао порошок.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)
    (2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно пшеничне, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову. Крім цього, як цукрозамінник використовується лактулоза (кристалічна). Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання діабетичних виробів з лактулозою стабільної якості та з достатнім вмістом пребіотика. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains wheat flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil. In addition, as a sweetener used lactulose (crystalline). The proposed composition of ingredients provides reception of diabetic products with lactulose stable quality and with sufficient content of prebiotic.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87152)
    (2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та лактулози. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та лактулози, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sugar substitute, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and lactulose. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and lactulose that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)
    (2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 86854)
    (2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та сорбіту. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та сорбіту, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and sorbitol. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and sorbitol that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.