Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Парові рибні котлети з топінамбуром (Патент на корисну модель № 139170)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія РусланівнаПарові рибні котлети з топінамбуром, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовується філе скумбрії, додатково містять топінамбур та борошно рисове. Steam fish cakes with Jerusalem artichoke, which differ in that they use mackerel fillets as fish fillets, additionally contain Jerusalem artichoke and rice flour.Документ Спосіб виготовлення інулінвмісного розчину з топінамбура (Патент на корисну модель № 102941 UA.)(2015) Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Українець, Анатолій Іванович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаОтриманий патент на корисну модель стосується технології виробництва інулінвмісного розчину для харчової та фармацевтичної промисловостей, а саме до технологічних процесів, в яких передбачено очищення екстракту топінамбура за допомогою вапняного молока. The got patent on an useful model touches technology of production inulin of containing solution for food and pharmaceutical industry, namely to the technological processes in that cleaning of extract of topinambour is envisaged by means of limewater.Документ Спосіб виготовлення інулінвмісного розчину з топінамбура (Патент на винахід № 112818 UA)(2016) Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Українець, Анатолій Іванович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаОтриманий патент на винахід стосується технології виробництва інулінвмісного розчину для харчової та фармацевтичної промисловостей, а саме до технологічних процесів, в яких передбачено очищення екстракту топінамбура за допомогою вапняного молока. The got patent on an useful model touches technology of production inulin of containing solution for food and pharmaceutical industry, namely to the technological processes in that cleaning of extract of topinambour is envisaged by means of limewater.Документ Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками (Патент на корисну модель №99567)(2015) Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина СергіївнаСклад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками, що включає рослинну сировину, при чому як рослинна сировина використовується дрібнодисперсне кріопюре із топінамбуру в кількості 88•92% та дрібнодисперсне кріопюре із лимонів або обліпихи в кількості 8 ... 12 %. The composition of the puree product on the basis of Jerusalem artichokes with fruit additives, which includes vegetable raw materials, with the use of finely dispersed cryopurea from artichoke in the amount of 88 • 92% and finely divided cryopyra from lemons or sea buckthorn in the amount of 8 ... 12% as vegetative raw material.Документ Способ производства инулинсодержащих продуктов из топинамбура (Авторское свидетельство № 1578872)(1990) Бобровник, Леонид Демьянович; Гулый, Иван Степанович; Ефимов, Андрей Семенович; Зинченко, Наталья Юрьевна; Федоренченко, Лидия Алексеевна; Ремесло, Наталия Васильевна; Лезенко, Галина Александровна; Купчик, Лидия Андреевна; Дорохович, Антонелла Николаевна; Оболкина, Вера Ильинична; Мельник, Игорь Михайлович; Скробонская, Н. А.Способ производства пюре из топинамбура, которое может применяться в лечебно-профилактическом питании больных сахарным диабетом.Документ Способ производства диетического пшеничного хлеба (Патент № 10562)(1996) Доценко, Виктор Федорович; Любенко, Сергей Григорьевич; Федоренченко, Лидия Алексеевна; Бобровник, Леонид Демьянович; Гулый, Иван Степанович; Ремесло, Наталия ВасильевнаСпособ производства диетического пшеничного хлеба, включающий замес теста из муки, воды, соли, дрожжей и продукта из топинамбура, брожение теста, его разделку, расстойку и выпечку тестовых заготовок, отличающийся тем, что в качестве продукта из топинамбура используют концентрат из топинамбура, а перед замесом теста готовят полуфабрикат путем предварительного смешивания воды, части муки, взятой в количестве 15-20% от массы муки в тесте и концентрата из топинамбура, вносимого в количестве 3-20% от массы муки в тесте, перемешивания, выдерживания при температуре 40-45°С в течение 40-60 минут и после этого в полученный полуфабрикат вводят оставшуюся часть рецептурных компонентов и замешивают тесто при расходе удельной энергии 35-35 Дж/г. A method of producing a dietary wheat bread comprising kneading flour, water, salt, yeast and the product from artichoke, dough fermentation, it butchering, proofing and baking the dough pieces, characterized in that the product from artichoke use concentrate from Jerusalem artichoke, and before the batch semifinished dough prepared by premixing the water, part of the flour, taken in an amount of 15-20% by weight of the flour in the dough and the concentrate from artichoke, insertion in an amount of 3-20% by weight of the flour in the dough, mixing, incubation at a temperature of 40-45 ° C for 40-60 minutes and then the resulting semi-finished product is introduced the rest of the recipe ingredients and knead the dough with a specific energy consumption 35-35 Dzh / g.