Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119951)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119952)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131337)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131338)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 130437)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Споденко, Олександр Володимирович; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад фруктового масляного крему, що включає в себе вершкове масло, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре печеного банана, імбирний сік та свіжий базилік, суха сироватка, The composition of the fruit butter cream, includes butter, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes baked banana puree, ginger juice and fresh basil, whey powder.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на корисну модель № 57610)(2011) Собченко, Світлана Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками, необхідними структурно-механічними характеристиками та подовженим терміном зберігання. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters, necessary structural and mechanical characteristics and extended shelf life.