Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Пісний майонез(2015) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Бердашкова, Лілія ОлександрівнаПісний майонез містить рафіновану дезодоровану рослинну олію, цукор, сіль, гірчицю, оцет, воду та емульгатор, причому як емульгатор використовують моно-діацилгліцероли та додатково вносять суміш камеді гуару та ксантану. Fast mayonnaise contains refined, deodorized vegetable oil, sugar, salt, mustard, vinegar, water and emulsifiers and emulsifier used as mono-diacylglycerol and additionally make mix gum and xanthan gum.Документ Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 44120)(2009) Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана ДмитрівнаМакаронні вироби виготовляють з пшеничного хлібопекарського борошна, води та добавки, яка містить суміш камеді гуара, емульгатора Естер П або тригліцериду стеаринової кислоти, або сорбату тристеарату, або моностеарату гліцерину при співвідношенні 0,1 – 0,3 до 0,2 – 0,7. Технічний результат полягає у поліпшенні структури та варильних властивостей макаронних виробів у разі перероблення хлібопекарського борошна. Macaroni products are made from wheat flour, water and additive, that consist of mixture of guar gum, emulsifier Эстер П or triglyceride of the stearin acid, or sorbat tristearate, or monostearate glycerin in correlation 0,1 – 0,3 до 0,2 ‒ 0,7. The technical result consists in increasing the structure and cooking properties of the macaroni products in case of wheat flour processing.Документ Емульсор (Патент на корисну модель № 84736)(2013) Лементар, Святослав Юрійович; Риндюк, Дмитро Вікторович; Литвинов, Микола АндрійовичЕмульсор, що складається з рами з приводом, вхідного та вихідного патрубків, статора, ротора з 12 шнековими канавками, лопатевого колеса, який відрізняється тим, що шнекові канавки мають ступінчастий профіль, ширина ступенів 4-6 мм, глибина ступенів 1-2 мм. Эмульсор, состоящий из рамы с приводом, входного и выходного патрубков, статора, ротора с 12 шнековыми канавками, лопастного колеса, отличающийся тем, что шнековые канавки имеют ступенчатый профиль, ширина ступеней 4-6 мм, глубина ступеней 1-2 мм. Emulsifier, consisting of a frame with the drive, the input and output sockets, stator, rotor grooves 12 auger, blade wheels, characterized in that the screw grooves with stepped profile, width stages 4-6 mm, 1-2 mm depth levels.Документ Неглазуровані цукерки (Патент на корисну модель № 10821)(2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, молочні продукти, жировий компонент, смакові речовини та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять суміш гідроколоїду, емульгатора та джерела ферменту інвертази.Документ Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід №87382)(2009) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим, що як нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують суміш сухого знежиреного молока в кількості 4,39- 6,58 кг та ексгрудату рису в кількості 15,36-17,55 кг, подрібненого до стану борошна, яку піддають набуханню у воді при температурі 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-90 ºС з витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С, причому основа емульсії складається з масла "Селянського" солодковершкового несолоного в кількості 189,74-189,99 кг, жиру рослинного - 569,22 кг, емульгатора - 4,00 кг, ароматизатора - 0,3 кг. The mode of production spread with filling, including receipt and initial processing of raw materials, with the preparation emulsion normalization -stabilizing system, pasteurization, turning the mixture spreads, packaging, characterized in that as the normalization-stabilization system, a mixture of skimmed milk of 4.39 - 6.58 kg and rice in quantity eksgrudata 15,36-17,55 kg flour milled to a state which is subjected to swelling in water at a temperature of 35-40 ° C, pasteurized at a temperature of 85-90 º C with a 8-12 min delay and then cooled to 18-20 °C, and the emulsion consists of oil "Country" in the amount of unsalted sweet-189,74-189,99 kg of vegetable oil - 569.22 kg, emulsifier - 4.00 kg, flavoring - 0 , 3 kg.