Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива сироваткового низьколактозного
    (2024) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Винахід стосується способу виробництва морозива сироваткового низьколактозного, що включає складання суміші, яка містить воду та цукор, фільтрування, пастеризацію, охолодження суміші, заквашування, сквашування, охолодження та дозрівання суміші за температури 4-6 °C, фризерування, фасування, загартовування, пакування та зберігання, при цьому в складі суміші для морозива додатково використовують β-глюкан вівса у кількості 0,5-1,0 % та відновлену суху підсирну демінералізовану сироватку, яку гідролізують шляхом внесення ферментного препарату β-D-галактозидази-гідролази у кількості 0,1 % та ацидофільної закваски L. acidophilus LYO 50 DCU-S, сквашування сироваткової суміші проводять протягом 4- 6 год за тeмпepaтypи 38-42 °C до моменту досягнення кислотності 55-60 °Т, сквашену сироваткову суміш вносять до суміші для морозива, яка додатково містить стабілізатор та куркумін, на етапі охолодження та піддають дозріванню
  • Ескіз
    Документ
    Способ производства пшеничного хлеба (Патент № 12633)
    (1997) Шидловская, Елена Брониславовна; Дробот, Вера Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Арсеньева, Лариса Юрьевна
    Способ, отличающийся тем, что в качестве органической кислоты используют лимонную либо молочную, либо яблочную кислоту. Method characterized in that the organic acid is lactic or citric or malic acid.
  • Ескіз
    Документ
    Способ приготовления концентрата квасного сусла (Авторское свидетельство № 840098)
    (Національний університет харчових технологій, 1981) Емельянова, Нина Александровна; Кошевая, Валентина Николаевна; Гречко, Нина Яковлевна
    Изобретение относится к пиво-безалкогольной промышленности. Цель изобретения – повышение качества и пищевой ценности продукта.