Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 101981)(2015) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр ВасильовичСпосіб виготовлення макаронних виробів включає замішування тіста з кукурудзяного борошна та води, використовуючи "гарячий заміс". При цьому використовується кукурудзяне борошно тонкого помелу, частина кукурудзяного борошна замінюється на картопляний крохмаль. Додатково вноситься яєчний білок в сухому вигляді. Потім формують вироби та сушать. Method of making macaroni products includes kneading dough from corn flour and water, using a "hot batch". It uses corn flour fine grinding; part corn flour is replaced with potato starch. Additionally add egg protein in dry form. Then, molded articles, and dried.Документ Склад рецептури для чіпсів картопляних (Деклараційний патент на винахід № 69266)(2004) Ріпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковальов, Олександр ВолодимировичВ роботі запропоновано спосіб виробництва чіпсів картопляних до складу рецептури яких вводять пшеничні висівки, які володіють радіопротекторними та профілактичними властивостями. Експериментально встановлено, що оптимальне дозування висівок пшеничних складає 10 %. Таке дозування забезпечує отримання високоякісного продукту з хорошими органолептичними властивостями. The authors propose a method of production of potato chips in the formulation which is administered wheat bran having radioprotective and preventive properties. Experimentally found that the optimal dose wheat bran is 10%. This dose provides a high-quality product with good organoleptic properties.Документ Хліб безглютеновий з рисовим борошном (Патент на корисну модель № 53001)(2010) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса АнатоліївнаРецептура дієтичного безглютенового хліба з рисовим борошном для хворих на целіакію або фенілкетонурію. The recipe for a gluten-free dietetic bread with rice flour for people with celiac disease or phenylketonuria.Документ Хліб дієтичний безбілковий (Патент на корисну модель № 52999)(2010) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса АнатоліївнаРецептура дієтичного безбілкового хліба для хворих на целіакію та фенілкетонурію Recipe for dietary protein-free bread for patients with celiac disease and phenylketonuria