Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 29909)
    (2008) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим що, в якості нормалізаційно-стабілізаційної системи використовують суміш сухого знежиреного молока та екструдату рису, подрібненого до стану борошна, у співвідношенні 1:2, яку піддають набуханню у воді температурою 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-95 °С із витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С. Method of production spread with filler, which includes acceptance and primary treatment of raw material, preparations of emulsion, from normalization, stabilization system, pasteurization, transformation mixture in spread, packing, which differs that as normalization, stabilization system use mixture of skimmed milk powder and extrudate rice, ground up to the state of flour, in the ratio 1:2, which subject swelling in water by a temperature 308-313 К, pasteurized at a temperature 358-368 К delayed 8-12 minutes with the next cooling to 291-293 К.
  • Ескіз
    Документ
    Склад спреду з наповнювачем (Патент України на винахід № 94545)
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла Вікторівна; Дятел, Ольга Вікторівна
    Склад спреду з наповнювачем, який включає воду, сухе знежирене молоко, масло вершкове жирністю 72,5 %, жир рослинний, екструдат рису, наповнювач, емульгатор, ароматизатор, який відрізняється тим, що як наповнювач містить шрот з плодів розторопші плямистої, як жир рослинний містить олію розторопші при наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг нормалізованої суміші: масло вершкове жирністю 72,5 % 846,5-799,29 олія розторопші 94,06-141,27 сухе знежирене молоко 4,01-2,01 екструдат рису 3,31-1,6 шрот з плодів розторопші 0,70-0,40 емульгатор 4,25-4,30 ароматизатор 0,25-0,30 вода решта. A composition spread with filler, which includes water, skimmed milk powder, butter fat 72,5 %, vegetable fat, extrudate rice, filler, emulsifier, flavour, which differs that as filler is contained by meal from the garden-stuffs of thistle spotted, as vegetable fat is contained oil of thistle at the following correlation of components, kg, on 1000 kg of the normalized mixture: butter fat 72,5 % 846,5-799,29 oil of thistle 94,06-141,27 skimmed milk powder 4,01-2,01 extrudate rice 3,31-1,6 meal from the garden-stuffs of thistle 0,70-0,40 emulsifier 4,25-4,30 flavour 0,25-0,30 water rest
  • Ескіз
    Документ
    Склад спреду з наповнювачем (Патент на винахід №95399)
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Красуля, Олена Олександрівна
    Технічним результатом запропонованого складу спреду з шротом з плодів росторопші плямистої є можливість отримання готового продукту з однорідною, пластичною консистенцією, краще розподілення вологи та попередження її виділення на поверхні моноліту. Підвищується харчова та біологічна цінність готового продукту шляхом збагачення його поживними та біологічно-активними речовинами.