Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
Документ Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання(2000) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Олексієнко, Наталія ВалентинівнаДосліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.