Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
555 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Технологічні фактори енергоефективності цукрового заводу(2019) Василенко, Сергій Михайлович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Кухар, Володимир МиколайовичНаведено аналіз технологічних факторів у цукровому виробництві для послідовних етапів реконструкції цукрового заводу з метою підвищення ефективності тепло споживання.Документ Визначення підсосів повітря в вакуумну систему цукрового заводу(2024) Штангеєв, Костянтин ОстаповичВикладено рекомендації по проведенню випробовувань вакуумної системи цукрового заводу та визначенню величини присосів повітря.Документ Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов(2021) Штангеев, Константин Остапович; Сорокин, Анатолий ИвановичПоказано, що кількість надлишкових конденсатів зменшується відповідно до досконалості теплової схемо цукрового заводу. Удосконалення технологічних та теплотехнічних процесів дозволяє практично вдвічі зменшити кількість надлишкових конденсатів і, відповідно, знизити водоспоживання та скидання стічних вод.Документ Исследование времени пребывания раствора при сгущении клеровки сахара-сырца(2002) Штангеев, Константин Остапович; Чернявская, Людмила Ивановна; Куприяненко, А. П.; Авдусь, Л. В.; Куприяненко, В. А.Проведено експериментальне дослідження в виробничих умовах часу перебування розчину в три корпусній кипарній установці згущення розчину клеровки цукру-сирцю. Встановлено функції розподілу часу перебування окремих часток розчину в першому корпусі та випарній установці в цілому.Документ Теплотехнические и технологические аспекты совершенствования продуктового отделения свеклосахарного завода(2021) Штангеев, Константин ОстаповичРозглянуто основні напрямки технологічного та теплотехнічного удосконалення продуктового відділення цукрового заводу.Документ Теплове господарство цукрових заводів(2021) Штангеєв, Костянтин ОстаповичОписано енергозабезпечення та теплові схеми цукрових заводів, основні методи економії енергоресурсів при переробленні цукрових буряків. Наведено методики розрахунків теплового балансу дифузійної установки та тепловтрат при сатурації.Документ Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва(2015) Штангеєв, Костянтин Остапович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Валерій Остапович; Кухар, Володимир МиколайовичПри уварюванні утфелів значну роль відіграють фізико-хімічна та гідростатична температурні депресії. Виходячи із їх аналізу сформульовані основні вимоги до конструкцій вакуум-апаратів.Документ Комплекс взаємоузгоджених тепло-технологічних заходів – основа енергетичної ефективності цукрового виробництва(2015) Василенко, Сергій Михайлович; Кухар, Володимир Миколайович; Штангеєв, Костянтин ОстаповичРеконструкція цукрових заводів повинна супроводжу-ватися комплексом енергозберігаючих заходів.Окрім того, реконструкція повинна супроводжуватися впровадженням нових технологічних процесів отримання цукровмісних продуктів.Документ Особливості викладання інформаційних технологій в системі післядипломної освіти(2024) Петренко, Олександр ЯковичРозглянуто досвід кафедри інформатики Інституту післядипломної освіти (ІПДО) Національного університету харчових технологій (НУХТ) щодо впровадження дистанційної форми підвищення кваліфікації викладачів із використанням можливостей платформи дистанційного навчання Microsoft 365 for Education та особливостей застосування технологій дистанційного навчання в системі післядипломної освіти.Документ Интенсификация уваривания утфеля 2 кристаллизации(2002) Кобер, Виктор Теодорович; Штангеев, Константин Остапович; Савич, Анатолий НикифоровичНаведено результати промислових випробовувань інтенсифікації уварювання утфелю 2 (останньої) кристалізації за допомогою вдування пари із гріючої камери вакуум-апарата.