Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила СеменівнаВстановлено наявність великої кількості біологічно активних сполук, а саме присутність фенолкарбонових кислот, флавоноїдних сполук (катехінів) та сполук ароматичного характеру, хлорофілів та алкалоїду тригонеліну, органічні кислоти та вуглеводи. Доведено ефективність використання пажитника сінного у технологіях виробництва нового асортименту борошняних кондитерських виробів. The presence of a large number of biologically active compounds has been established, namely the presence of phenol carboxylic acids, flavonoid compounds and aromatic compounds, chlorophylls and trigonalin alkaloids, organic acids and carbohydrates. The efficiency of using fenugreek honey in technologies of production of a new assortment of flour confectionery products has been proved.Документ Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаВивчено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві борошняних кондитерських виробів. Встановлено, що монарда двійчаста є перспективної сировиною для кондитерської галузі, яка може застосовуватись у якості антиоксиданту, консерванту та ароматичної речовини природного походження. The component composition of the double monarchy and the possibility of its use in the production of flour confectionery products was studied. It was found that the double monard is a promising raw material for the confectionery industry, which can be used as an antioxidant, preservative and aromatic substance of natural origin.