Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Термообробка борошняних кондитерських виробів(2017) Дудко, Сергій Дмитрович; Малиновський, Віталій Васильович; Оболкіна, Віра ІллівнаРозглянуто процес тепломасообміну при виробництві борошняних кондитерських виробів на стадії термічної обробки. Показані особливості прогрівання двох різних груп кондитерських виробів, що відносяться до тонких і масивних тіл. На підставі розрахованих значень числа Біо для деяких борошняних кондвиробів вони віднесені до відповідної групи тіл, вказані відмінності у режимах їх термообробки. Наведені відомості про схеми обігрівання та інші конструктивні особливості сучасних кондитерських печей, що є на ринку України. The process of heat and mass transfer in the manufacture of pastry products at the stage of heat treatment was considered. Peculiarities of heating to two different groups of confectionery products related to thin and massive bodies were showed. Based on the calculated values for the number of Bio for some flour confectionery products they attributed to that group of bodies, and the differences in their thermal regimes were determined. The information about the schemes of heating and other design features of the modern confectionery ovens, what are present on the Ukrainian market, was pointed out.Документ Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв(2000) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Зірніс, Іріна Вікторівна; Сидоренко, Світлана Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Котенко, Анатолій ГеоргійовичВ підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання. The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.Документ Оптимальне керування процесом випікання і пристрій для його здійснення(1996) Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Теличкун, Володимир ІвановичНаявні способи керування процесом випікання за температурою у пекарній камері, які використовуються на сучасних хлібозаводах, передбачають стабілізацію температури, як параметра теплового режиму хлібопекарної печі. Однак в умовах радіаційно-конвективного теплообміну показання термометра значною мірою залежить від його конструкції та розташування відносно гріючих і теплосприймаючих поверхонь. Простота і доступність температурних вимірювань призводить часто до того, що ними заміняють теплові вимірювання, але однозначного зв'язку між температурою і тепловим потоком немає. Відома залежність теплового потоку від різниці температур (точніше, градієнта температур) тільки в окремих найпростіших випадках дозволяє отримувати інформацію про щільність теплового потоку на основі термометричних засобів, у основному ж ці засоби специфічні. Existing methods of managing the process of baking the temperature in the baking chamber are used in modern bakeries, provide stabilization temperature as parameter thermal regime baking oven. However, in a radiation-convective heat thermometer largely depends on its design and location relative to the heating and heat perceivingsurfaces. Simplicity and accessibility temperature measurements often leads to the fact that they replace thermal measurement, but a clear connection between temperature and heat flux there. Known dependence of heat flux on temperature difference (more precisely, the temperature gradient) only in some simple cases to obtain information on heat flux from thermometric means, basically, these specific tools.