Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний шлях розвитку промисловості та проблеми становлення ринку спирту і лікеро-горілчаної продукції в Україні
    (2003) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна; Маринченко, Лоліта Вікторівна
    В статті розглянуто шляхи розвитку спиртової та лікеро-горілчаної промисловості на основі інноваційної складової. Прискорений розвиток інноваційних процесів, який базується на ефективному використанні науково-технічного потенціалу, є основним фактором підвищення результативності промисловості та економічного зростання.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні пріоритети галузі
    (2006) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шматкова, Галина Карпівна; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Маринченко, Лоліта Вікторівна
    Запропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості. Конкурентна спроможність промислової продукції передових країн світу базується на застосуванні сучасних наукоємких технологій» досконалій структурі й організації виробництва та раціональному його розміщенні.