Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік(2023) Михайлов, Богдан ВолодимировичДля успішного функціонування ресторану важливо слідкувати за ресторанними трендами. Це дозволяє ресторану відрізнятися від інших закладів та пропонувати своїм клієнтам нові, свіжі та цікаві ідеї. Слідкування за ресторанними трендами може допомогти ресторану збільшити свою популярність серед клієнтів, а відповідне використання трендів може зробити ресторан більш привабливим для нових гостей та збільшити рівень задоволення постійних.Документ Оптимізація процесу приготування безглютенових виробів(2023) Мацук, Юлія Анатоліївна; Блесков, І. В.; Михайлов, Богдан ВолодимировичНадзвичайно актуальним завданням останнім часом, є розроблення технологій безглютенових виробів для забезпечення населення України дієтичними харчовими продуктами. Безумовно основний рушій попиту на подібні продукти – не тільки тренд, а й розповсюдження специфічного захворювання – целіакії (несприйняття глютену). An extremely urgent task recently is the development of gluten-free products technologies to provide the population of Ukraine with dietary food products. Undoubtedly, the main driver of demand for such products is not only a trend, but also the spread of a specific disease - celiac disease (gluten intolerance).Документ Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Вікторія Віталіївна; Дяченко, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан ВолодимировичСистема кольорового кодування легко впроваджується у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) і має безліч переваг для поліпшення гігієнічних умов у рамках програм-передумов HACCP. Застосування професійного інвентарю різних кольорів мінімізує ризик перехресного забруднення в ЗРГ, покращує безпечність сировини, напівфабрикатів, харчової продукції. The color coding system is easily implemented in the restaurant industry and has many advantages for improving hygienic conditions within the framework of HACCP prerequisite programs. The use of professional inventory of different colors minimizes the risk of cross-contamination in the food processing industry, improves the safety of raw materials, semi-finished products, and food products.Документ Інноваційні технології та тренди в сфері гостинності сьогодення(2023) Михайлов, Богдан Володимирович; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті описано сутність поняття «сучасні тенденції», визначено її значимість для підприємств сфери гостинності та ресторанного бізнесу. Досліджено тенденції впровадження нових технологічних процесів та інноваційних підходів у сфері готельно-ресторанного бізнесу України. Проаналізовано перелік переваг для підприємств які входять до сфери гостинності, таких як зменшення затрат часу при організації обслуговування, створення нових видів продуктів у сфері гостинності які будуть спонукати сталий розвиток у сфері при чесній конкуренції. Проаналізовано, що аналіз сучасних тенденцій, використання інновацій є основою формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного господарства за такими ключовими сферами, як сучасна національна кухня, не класичний а клієнт орієнтовний сервіс, атмосфера яка доповнює потреби споживача. The article describes the essence of the concept of «modern trends», defines its importance for enterprises in the field of hospitality and restaurant business. Trends in the introduction of new technological processes and innovative approaches in the sphere of hotel and restaurant business of Ukraine were studied. The list of advantages for enterprises in the field of hospitality is analyzed, such as reducing time spent on organizing service, creating new types of products in the field of hospitality that will encourage sustainable development in the field of fair competition. It was analyzed that the analysis of modern trends, the use of innovations are the basis of the formation of competitive advantages of hotel and restaurant enterprises in such key areas as modern national cuisine, not classical but client-oriented service, an atmosphere that complements the needs of the consumer.