Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки
    (2019) Чернявська, Людмила Іванівна; Моканюк, Ю. О.; Кухар, Володимир Миколайович; Чернявський, Олександр Петрович; Мількевич, Володимир Михайлович
    Проведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.