Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
    (2000) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
    Досліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
    (2013) Олексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    У даній статті представлений детальний аналіз мікробіологічних і не мікробіологіч¬них факторів ризику для безпеки кондитерських виробів. Розкрито механізм їх дії, наведені практичні рекомендації захисту продукції від псування і забезпечення харчової безпеки кондитерських виробів. This article presents a detailed analysis of microbiological and microbiological risk to the safety of confectionery. The mechanism of their action, provides practical tips on protecting products from damage and ensure food security confectionery.