Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Потенциал экономии энергоресурсов в свеклосахарном производстве(2008) Василенко, Сергей Михайлович; Штангеев, Константин Остапович; Самойленко, Сергей НиколаевичПроведено аналитическое исследование расхода энергоресурсов при производстве сахара из свеклы при существующей технологии. An analytical study of energy consumption in the production of sugar from beets with the existing technology.Документ Раціоналізація теплового господарства цукрових заводів(2006) Штангеєв, Костянтин ОстаповичОписано основні принципи зменшення витрати тепла на технологічні потреби цукрового виробництва. Наведено характеристику на теплотехнічну ефективність методів регулювання випарної установки. The basic principles of reduction of heat consumption for technological needs of sugar production are described. The characteristic on the heat engineering effect of the methods of regulation of the evaporation plant is given.Документ Розвиток теплових схем цукрових заводів(2003) Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І.Наводиться основні напрямки удосконалення теплових схем цукрових заводів та характеристики теплообмінного обладнання. Provides basic directions of perfection of thermal schemes sugar factories and characteristics of heat transfer equipmentДокумент Шляхи енергозбереження в цукровому виробництві(2002) Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І.Наводиться структура витрат теплової енергії в цукровій промисловості. Зроблено аналіз тепловтрат на окремих виробничих дільницях. Описано принципи зменшення витрат тепла (пари) на технологічні потреби.Документ Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.(2005) Штангеєв, Костянтин ОстаповичНаводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії. Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.