Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання
    (2018) Коваленко, Ірина Олександрівна; Пилипенко, А.; Дудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра Іллівна
    В даній статті розглянуто сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання. Розглянуто особливості технології затяжного печива, класичну машинно-апаратурну схему виробництва затяжного печива для потокової лінії, потокову лінію виробництва затяжного печива, яка комплектується з обладнання, виготовленого в Україні, а випікання здійснюється в імпортній гібридній кондитерській печі. Доведено доцільність використання вітчизняного технологічного обладнання для приготування тіста, формування заготовок печива, а випікання здійснювати в імпортній гібридній кондитерській печі. На прикладі технічного переоснащення КФ «Ярич»: перепрофілювання існуючих потокових ліній з виробництва цукрового печива на виробництво затяжного або галетного печива. This article discusses modern technical solutions for the production of long cookies using domestic equipment. Features of lingering cookie technology, classic machine and equipment scheme of production of lingering cookies for the production line, production line of lingering cookies, which is completed with equipment made in Ukraine, and baking is carried out in the imported hybrid confectionery oven. The expediency of using domestic technological equipment for the preparation of the dough, the formation of cookie preparations and the baking to be carried out in the imported hybrid confectionery oven has been proved. On the example of technical re-equipment of CF "Yarych": re-profile of existing production lines for the production of sugar cookies for the production of protracted or bread biscuits.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання
    (2018) Коваленко, Ірина Олександрівна; Пилипенко, А.; Дудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра Іллівна
    В даній статті розглянуто сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання. Розглянуто особливості технології затяжного печива, класичну машинно-апаратурну схему виробництва затяжного печива для потокової лінії, потокову лінію виробництва затяжного печива, яка комплектується з обладнання, виготовленого в Україні, а випікання здійснюється в імпортній гібридній кондитерській печі. Доведено доцільність використання вітчизняного технологічного обладнання для приготування тіста, формування заготовок печива, а випікання здійснювати в імпортній гібридній кондитерській печі. На прикладі технічного переоснащення КФ «Ярич»: перепрофілювання існуючих потокових ліній з виробництва цукрового печива на виробництво затяжного або галетного печива. This article discusses modern technical solutions for the production of long cookies using domestic equipment. Features of lingering cookie technology, classic machine and equipment scheme of production of lingering cookies for the production line, production line of lingering cookies, which is completed with equipment made in Ukraine, and baking is carried out in the imported hybrid confectionery oven. The expediency of using domestic technological equipment for the preparation of the dough, the formation of cookie preparations and the baking to be carried out in the imported hybrid confectionery oven has been proved. On the example of technical re-equipment of CF "Yarych": re-profile of existing production lines for the production of sugar cookies for the production of protracted or bread biscuits.
  • Ескіз
    Документ
    Современный моечный комплекс: опыт работы в целях уменьшения загрязненности свеклы, снижения потерь массы и сахара, расхода воды
    (2019) Кухар, Владимир Николаевич; Саповский, Владимир Дмитриевич; Боровой, В. Н.; Чернявский, Александр Петрович; Антоненко, А. Е.; Коломиец, В. И.; Данилюк, С. Д.; Глушко, Сергей Александрович; Коба, Е. Ю.; Хоменко, Николай Дмитриевич; Сорокин, Анатолий Иванович; Кухар, А. В.; Чернявская, Людмила Ивановна
    Разработан моечный комплекс производительностью 10000 тонн переработки свеклы в сутки. Внедрен на ряде сахарних заводов. Показал высокую эффективность в подготовке сахарной свеклы к переработке. A washing complex with a capacity of 10,000 tons of beet processing per day has been developed. Introduced in a number of sugar factories. It has been shown to be highly effective in preparing sugar beets for processing.
  • Ескіз
    Документ
    Новинки сільськогосподарської техніки на міжнародної виставці «Agritechnika 2017»
    (2017) Ясенецький, Володимир Сергійович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович
    У статті наведена інформація про найважливіші новинки сільськогосподарської техніки, які були вибрані нами із зразків, представлених 2800 (двома тисячами восьмистами) експонентами виставки Agritechnica 2017, яка відбулася 13-18 листопада в Ганновері (Німеччина). До новинок, які заслуговують на увагу виробників сільськогосподарської техніки, нами віднесені: пристосування для подрібнення стерні кукурудзи виробництва фірми Kemper (Австрія); система CemosAutoTreshing фірми «Claas» (Німеччина); баластні колеса EzBallastWheels фірми JohnDeer(CLUA); система допомоги оператору CEMOS Claas (Німеччина); система LevelTuner фірми Claas(Німеччина); система GPS-Based andautomated body-lift-out фірми Kuhn (Франція); автоматична система налаштування комбайна фірми NewHolland (Італія); перший мобільний заготовлювач гранул Premos 5000 фірми Krone (Німеччина); перевантажувач зерна HaulMaster фірми Elmers (Німеччина) та інші. The article contains information on the most important new agricultural equipment that we have selected from the technical samples presented by 2800 (two thousand and eight hundred) exhibitors o fthe Aghtehnika 2017 exhibition, held November 13-18 in Hanover, Germany. Among the innovations that are worth the attention of agricultural machinery manufacturers, we have included: a device for grinding corn stumps manufactured by Kemper (Austria); Cemos Auto Treshing system by "Claas" (Germany); Ez Ballast Wheels by John Deer Ballast Wheels (USA); operator aid system CEMOS Claas (Germany); System Level Tuner by Claas (Germany); the system of GPS-based and automated body-lift-out of Kuhn (France); automatic adjustment system for New Holland combine harvester (Italy); The first mobile granu-latorPremos 5000 from Krone (Germany); Haul Master Grain Conveyor from Elmers (Canada) and others.
  • Ескіз
    Документ
    Технологические особенности и технические решения производства изделий из слоеного теста
    (2017) Оболкина, Вера Ильинична; Букшина, Людмила Семеновна; Дудко, Сергей Дмитриевич
    Проанализировано влияние основных факторов при производстве мучных кондитерских изделий из слоеного теста на всех стадиях технологического процесса. Даны рекомендации по использованию современного оборудования и новых технологических решений для производства изделий из слоеного теста в широком ассортименте и высокого качества. The influence of the main factors in the production of pastry confectionery products from puff pastry at all stages of the technological process is analyzed. Recommendations are given on the use of modern equipment and new technological solutions for the production of puff pastry products in a wide range and high quality.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв
    (2000) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Зірніс, Іріна Вікторівна; Сидоренко, Світлана Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Котенко, Анатолій Георгійович
    В підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання. The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Традиции новаторства продолжают жить
    (2013) Рекославский, Виктор Валерьевич; Коваль, Григорий Васильевич
    Современные достижения в вопросах механизации и автоматизации хлебопекарного производства являются результатом как целенаправленной политики совершенствования аппаратурного оформления производственных процессов, так и творчества рационализаторов и изобретателей на предприятиях. Modern advances in matters of mechanization and automation of bakery production are the result of a deliberate policy to improve hardware design of production processes, and the creativity of innovators and inventors in the workplace.