Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи(2018) Ляшко, Галина Василівна; Євтушенко, Олег ОлександровичОсновні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3.Документ Дослідження впливу дрібнодисперсних висівок на екструдування кукурудзи(2018) Кисленко, Владислав Леонідович; Євтушенко, Олег ОлександровичОсновні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у = 1,27x0 + 0,052x1 – 0,084 x2 + 0,277 x1x2 + 0,027 x1x3 + 0,134 x2x3 – 0,105 x1x2x3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у = 1,27x0 + 0,052x1 – 0,084 x2 + 0,277 x1x2 + 0,027 x1x3 + 0,134 x2x3 – 0,105 x1x2x3.Документ Дослідження сумішей із зернової та олійної сировини(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Маргарита ІгорівнаЗа результатами досліджень було створено дві суміші: перша суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (1:1:98) та друга суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (27:72:1) та визначено показники їх якості.Документ Визначення коефіцієнта варіації культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про коефіцієнти варіації сумішей. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the mixtures of coefficients of variation.Документ Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.Документ Контроль якості подрібнення зернової сировини(2015) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про подрібнення насіння соняшнику, насіння льону та кукурудзи, а також їх сумішей. In the abstracts was produced information about grinding of sunflower seeds, flax seeds, corn and mixtures thereof.