Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас
    (2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна
    Сучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинної сировини у технології м’ясопродуктів
    (2017) Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Для вирішення проблеми забезпечення населення високоякісною м'ясною продукцією доцільно використовувати рослинну сировину, яка слугує додатковим джерелом есенціальних речовин. Найбільш перспективними інгредієнтами для збагачення м'ясних продуктів є білоквмісна сировина, харчові волокна, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні речовини. To solve the problem of providing the population with high-quality meat products, it is expedient to use plant raw materials, which serves as an additional source of essential substances. The most promising ingredients for the enrichment of meat products are protein-containing raw materials, dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження емульгуючої здатності соєвих білкових препаратів
    (2017) Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Вернигора, Олена Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович
    Дослідження функціонально-технологічних властивостей соєвих білкових препаратів свідчить, що стабільну високу емульгуючу здатність мають ізоляти Майсол та Алма Текс при всіх ступенях гідратації, тому їх використання у виробництві буде позитивно впливати на стан фаршевої системи. Investigation of functional and technological properties of soy protein drugs suggests that stable high emulsifying capacity and are isolates Maysol, Alma Tex at all levels of hydration, so their use in production will have a positive impact on the state meat system.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів
    (2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович
    Консерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировини
    (2014) Лисак, Олексій; Анісімова, Анна Вячеславівна; Бодров, Віктор Семенович; Запорожець, Юлія Владиславівна
    Розроблено математичну модель процесу для названих вихідних даних, реалізація якої у призначених граничних умовах забезпечить, за відповідними техніко-економічними критеріями, визначення найекономічних за собівартістю процесу режимів упарювання первинних екстрактів з пророщеної зернової сировини. A mathematical model of the process for these initial data, the implementation of which is intended to provide boundary conditions for the relevant technical and economic criteria, definition nayekonomichnyh at cost primary process modes of evaporation of extracts from germinated grain materials.
  • Ескіз
    Документ
    Залежність продуктивності розпилювальної сушарки від режимів сушіння концентратів зернового походження
    (2014) Анісімова, Анна Вячеславівна; Лисак, Олексій; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович
    Кінцевим з основних процесів виробництва концентратів-порошків з пророщеної зернової сировини є процес зневоднення до порошкового стану, попередньо отриманих концентратів-рідин (КР), в конвективній розпилювальній сушарці.