Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами(2012) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій ВалерійовичДосліджено вплив електроіскрових розрядів на фракційний склад білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що казеїнові фракції випадають в осад, а інші знаходяться в розчині.Документ Щодо перспектив застосування електрогідравлічного ефекту в молочній галузі(2012) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Василів, Володимир Павлович; Лісняк, С. О.Перспективним напрямом в інтенсифікації процесів харчових виробництв є високовольтний імпульсний розряд у рідині, наслідком дії якого є електрогідравлічний ефект. Дія такого ефекту може суттєво покращити процеси переробки молочної сировини. High voltage impulse discharge in liquid resulting in electrohydraulic effect is a prospect way in intensification of food production processes. This effect can significantly improve processing of raw milk.Документ Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів(НУХТ, 2012) Ардинський, Олексій Валерійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Дашковський, Юрій Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир ПавловичДосліджено вплив електроіскрових розрядів на диспергування білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що середній лінійний розмір частинок після оброблення при напрузі 45 кВ та 25 розрядів зменшується і не утворюється осад протягом 2-х діб. An influence of electric spark discharges on dispersion of whey protein is researched. It is experimentally established, the average linear dimension of the particles after processing at a voltage of 45 kV and 25 bits is reduced and the precipitate is not formed within 2 days.Документ Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв(2011) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВстановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту.Документ Електрогідравлічний ефект в процессах оброблення водних середовищ(2012) Василів, Володимир Павлович; Маринін, Андрій Іванович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій ВалерійовичУ статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту в процесах оброблення водних середовищ на прикладі технологічних схем виробництва цукру, водно-вапняної суспензії та сироваткових напоїв.