Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин
    (2016) Ільїн, Ілля Миколайович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна
    У процесі дослідження було вивчено вплив рас дріжджів на хімічний склад та формування аромату білих ігристих виноматеріалів; The research studied the effect of yeast races on the chemical composition and flavor formation of white sparkling wine.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання
    (2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.
  • Ескіз
    Документ
    Малопоширені сорти винограду в Україні
    (2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Основним напрямком розвитку виноробної галузі України в нових економічних умовах є раціональне використання ресурсів, удосконалення технології переробки винограду та покращення якості винопродукції. Результати досліджень показали, що на якісні показники виноматеріалів, формування смакових і ароматичних властивостей впливають якість сировини і технологія виробництва. The main focus of the wine industry Ukraine in the new economic conditions is a rational use of resources, improving processing technology and improve the quality of grapes vynoproduktsiyi. The results showed that the quality indicators wine, the formation of taste and aromatic properties affect the quality of raw materials and production technology.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини
    (2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.
    У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин. At the time of rapid development of science and technology, worsening environmental problems, mutations are important pathogens maintaining health, strengthen weakened defenses. Official medicine world more inclined to think that in the treatment of diseases of varying complexity should apply not only to chemicals but also beneficial to our body plant.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив грунту на якісні характеристики винограду та виноматеріалу
    (2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна Яківна
    Знання закономірностей впливу екологічних факторів на зростання, розвиток, урожайність виноградної рослини і якість продукції - теоретична і практична основа агроекологічного районування, за допомогою якого вирішують цілий ряд важливих практичних завдань. Knowledge of patterns of influence of environmental factors on growth, development, yield of grapes and quality products - theoretical and practical basis agroecological zoning by which solve a number of important practical problems.