Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків(2022) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаПерспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності(2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Анастасія СергіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.Документ Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності. The valuable composition of the selected enrichments is proved in the work and the recipe of a grain bar of the increased biological value is offered.Документ Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру кексів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини. The valuable composition of the selected enrichments is proved and the recipe of cakes of the increased food and biological value with use of non-traditional vegetable raw materials is offered.Документ Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаРозроблено новий зерновий батончик, який є джерелом незамінних амінокислот, харчових волокон, макро- і мікроелементів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот. A new grain bar has been developed, which is a source of essential amino acids, dietary fiber, macro- and microelements, vitamins, and polyunsaturated fatty acids.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, гарбузового насіння, насіння чіа та арахісу. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe for a higher biological value grain bar using germinated wheat, pumpkin seeds, chia and peanut seeds was proposed.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності(2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропоновано рецептуру кексів підвищеної біологічної цінності з використанням борошна сочевиці та шроту насіння льону. Recipe for high-value cakes with lentil flour and flaxseed meal.