Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Кінетика осмотичного зневоднення гарбузів
    (2015) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
    В роботі авторами розглянуто результати осмотичного зневоднення гарбуза при різних концентраціях розчину NaCl і сахарози. Наведено математичну модель дає можливість прогнозувати процеси масоперенесення при осмотичному зневодненні, а отже, може бути використана як корисний інструмент під час розроблення та контролю в промисловості. In this paper, the authors reviewed the results of osmotic dehydration of pumpkin at different concentrations of sucrose and NaCl solution. The mathematical model makes it possible to predict the mass transfer processes during osmotic dehydration and, therefore, can be used as a useful tool in the development and control in the industry.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики осмотичного зневоднення гарбуза
    (2015) Шутюк, Віталій Володимирович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    В роботі авторами розглянуто результати осмотичного зневоднення гарбуза при різних концентраціях розчину NaCl і сахарози. Наведено математичну модель дає можливість прогнозувати процеси масоперенесення при осмотичному зневодненні, а отже, може бути використана як корисний інструмент під час розроблення та контролю в промисловості. In this paper, the authors reviewed the results of osmotic dehydration of pumpkin at different concentrations of sucrose and NaCl solution. The mathematical model makes it possible to predict the mass transfer processes during osmotic dehydration and, therefore, can be used as a useful tool in the development and control in the industry.