Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробів(2024) Магеровський, Назарій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів відноситься до обладнання м'ясної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі, ковбасних виробів. Зпроєктована дослідна установка для теплового оброблення ковбасних виробів дозволяє зменшити кратність повітрообміну і питомого повітряного навантаження за рахунок чого підвищується рівномірність розподілення повітряної та димоповітряної суміші в камері і зменшуються енерговитрати на обробленняДокумент Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача(2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПідприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництваДокумент Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продукту(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор Геннадійович