Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла
    (2020) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла
    (2021) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    В даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційна сировина у виробництві пива
    (2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Виробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.
  • Ескіз
    Документ
    Черсегі фюсереш - візитівка оригінальних вин Закарпаття
    (2023) Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Метою було відкрити регіональне закарпатське вино, що і є світовою тенденцією. Увагу приділити локальним сортам винограду - Чсрсегі фюсереш.