Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла(2020) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла(2021) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.Документ Нетрадиційна сировина у виробництві пива(2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВиробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.Документ Черсегі фюсереш - візитівка оригінальних вин Закарпаття(2023) Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою було відкрити регіональне закарпатське вино, що і є світовою тенденцією. Увагу приділити локальним сортам винограду - Чсрсегі фюсереш.