Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні методи та способи отримання ефірних олій для косметичної промисловості
    (2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловості
    (2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду
    (2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Бойко, Марина Іванівна
    Перспективним напрямом є створення екологічного посуду. Розроблено їстівний стакан для гарячих напоїв, що дозволяє утримувати гарячий напій всередині без протікання. A promising direction is the creation of ecological dishes. An edible glass for hot drinks is developed, which allows to keep a hot drink inside without leakage.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології крохмальної патоки-екстракту з тритикале
    (2008) Мікоян, Тарас; Бойко, Марина Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Крохмальна патока є продуктом повного гідролізу крохмалю і широко використовується в кондитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості. Технологія крохмальної патоки-екстракту, на відміну від крохмальної патоки, передбачає використання як основної сировини зернові культури та амілолітичні ферментні препарати. Starch syrup is a product of complete hydrolysis of starch and are widely used in the confectionery, bakery, canning and other food industry. Technology starch syrup, extract, unlike starch syrup, is to use as the main raw cereals and amylase enzymes.
  • Ескіз
    Документ
    Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді
    (2014) Бойко, Марина Іванівна; Голуб, Ігор Андрійович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
    Застосування різноманітних способів оброблення нативного крохмалю дає змогу суттєво змінити його будову і властивості, до яких, насамперед, належить гідрофільність. Крохмалі зі зміненими гідрофільними властивостями утворюють велику групу модифікованих крохмалів, які мають властивість до набухання. Apply various methods of treatment of native starch enables to change its structure and properties, which primarily belongs hydrophilicity. Starches modified with hydrophilic properties form a large group of modified starches that have the ability to swell.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале
    (2012) Бойко, Марина Іванівна
    Для удосконалення технології хлібного квасу з використанням зернового екстракту з тритікале, потрібно дослідити органолептичні та фізико-хімічні показники екстрактів різних виробників, збродити квасне сусло приготоване на їх основі, оцінити органолептичні та фізико-хімічні показники готового квасу і таким чином обрати найоптимальніший з них для застосування у виробництві хлібного квасу.