Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Взаємозв’язок геометрії бродильних апаратів з температурною стабілізацією зароджуваних середовищ(2017) Піддубний, Володимир Антонович; Коваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій ОлеговичНа основі сучасних наукових положень досяжною є узагальнена теорія, яка б враховувала присутність і взаємні впливи окремих факторів, груп факторів і всієї сукупності факторів у взаємодії. Проте складність досягнення математичної формалізації названої потрійної задачі є зростаючою, хоча кожний з числа досягнутих рівнів аналізу і моделювання є необхідним і важливим. Based on current scientific statements achievable generalized theory that takes into account the presence and mutual influence of individual factors, group factors and all factors in interaction. However, the difficulty of achieving mathematical formalization called triple problem is growing, even though each of the numbers reached levels of analysis and modeling is necessary and important.Документ Зниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спирт(2013) Бойко, Олексій Олегович; Чагайда, Андрій Олегович; Гонта, Ігор АнатолійовичЕтиловий спирт широко застосовується у харчовій промисловості: при виготовленні лікеро-горілчаних та плодово-ягідних напоїв; для кріплення виноматеріалів і купажування виноградних вин; у виробництві оцту, харчових ароматизаторів та парфумерно-косметичних виробів. У мікробіологічній і медичній промисловості спирт потрібен для осадження ферментних препаратів із культуральних середовищ або екстрактів із твердих культур, виробництва ліків, препаратів, вітамінів, проведення дезінфекції, у ветеринарії і фармакопеї.Документ Геометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищ(2014) Коваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович; Бут, Сергій АнатолійовичЗвичайні бродильні чани і лагерні танки мають певні обмеження за розмірами. Необхідність в більшій економічності виробництв потребувала використання більш містких технологічних апаратів для процесів бродіння і дозрівання пива. Результатом цього було створення циліндро-конічних бродильних і лагерних танків. Conventional fermentation vats and lager tanks have certain limitations in size. The need for greater efficiency of production required more intensive use of technological devices for the processes of fermentation and maturation of beer. The result was to create a cylinder-conical fermentation and lager tanks.