Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Комплекси меркурію з лікарськими препаратами та їх аналітичне застосування
    (2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна
    Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості Hg (II) з лікарськими препаратами. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found of Hg (II) whis medicinal preparations.
  • Ескіз
    Документ
    Комплекси деяких металів з біологічно активними речовинами та їх аналітичне застосування
    (2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна
    Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості деяких металів з лікарськими препаратами. Досліджена мікробіологічна активність комплексів. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found of some metals whis medicinal preparations. The microbiology activity complex was studied.
  • Ескіз
    Документ
    До питання про оцінку якості харчових продуктів
    (2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна
    Вивчена здатність різних груп харчових продуктів зв’язувати іони Pb (II), Cd (II), Hg (II). Запропонований новий показник для оцінки якості харчових продуктів – показник протекторних властивостей (ППВPb, Cd, Hg). The Studied ability of the different groups of the food-stuffs to link the ions Pb (II), Cd (II), Hg (II). The new factor is Offered for estimation quality food-stuffs - a factor defensive characteristic (FDSPb, Cd, Hg).
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження комплексоутворення деяких металів з амінокислотами метал-індикаторним методом
    (2010) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Біла, Галина Миколаївна
    Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості. Запропонована схема взаємодії в системі. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found. The complexformation constants were calculated. The Offered scheme of the interaction in systems.
  • Ескіз
    Документ
    Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ)
    (2011) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Стахмич, Т. В.; Бутенко, Олена Миколаївна
    Досліджено комплексоутворення Pb (II) з амінокислотами, що входять до складу харчових продуктів. Отримані кількісні характеристики їх складу і стійкості використані для прогнозування протекторних властивостей харчових продуктів по відношенню до іонів Pb (II).Изучено комплексообразование Pb (II) с аминокислотами, входящими в состав пищевых продуктов. By means of metal-indicator method is studied complexformation Pb (II) with amino acid, which fragments be included in squirrel of the food-stuffs. It Is Installed that Pb (II) form with amino acid colourless complex join, which absorb the light in distant ultraviolet area of the spectrum. The Calculated constant to stability. The Broughted results of the study to abilities of some food-stuffs to link Pb (II).