Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду(2017) Білоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.Документ Вдосконалення технології сушіння винограду(2017) Білоцерківська, Наталія Вадимівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.Документ Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду(2017) Білоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.