Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив антиоксидантів на ОВ-перетворення гідроскикоричних кислот та їх роль у формуванні забарвлення рожевих виноматеріалів(2012) Скорченко, Марія Вікторівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина ВолодимирівнаВ процесі виготовлення рожевих столових вин фенольні речовини винограду піддаються значним перетворенням під дією оксидаз. З групи фенольних сполук фенолкислоти можуть слугувати критерієм окисненості, завдяки зміні кольору залежно від їх хімічного стану. During production rose table wine grape phenolic substances exposed to a significant transformation under oxidase. Of the group of phenolic compounds fenolkysloty can serve as a criterion okysnenosti by changing color. Depending on their chemical state.Документ Вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів(2012) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Скорченко, Марія ВікторівнаДосліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів.