Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Способи підвищення та зберігання біологічної цінності червоних столових вин(2018) Циганкова, Олена Вікторівна; Онищук, Юлія Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій МихайловичМетою роботи є застосування препаратів таніну до бродіння м’язги та препаратів, що містять гуміарабік, для збереження фенольних сполук у червоних сухих винах. The purpose of the work is to use tannin preparations before muscle fermentation and drugs containing gum arabic to preserve phenolic compounds in red dry wines.Документ Вплив летких фенольних речовин на якість червоних столових вин(2007) Журова, Олександра; Білько, Марина ВолодимирівнаДокумент Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Нові енергозберігаючі технології у виноробстві(2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна ЯківнаДокумент Основні напрямки розвитку виноградарства та виноробства в Україні на шляху інтеграції в Європейський Союз(2006) Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина МихайлівнаЗапропоновані основні напрями розвитку виноградарства та виноробства в Україні, які узгоджуються з нормами і правилами ринку вина ЄС, які стосуються посадки та вирощування виноградної лози і застосування відповідних технологічних прийомів під час виготовлення виноматеріалів, вин й інших продуктів із винограду.7. The basic directions of development of viticulture and winemaking in Ukraine, which are consistent with the rules and regulations of the EU wine market relating to planting and cultivation of the vine and the use of appropriate technological methods in the manufacture of wine, wines and other products of the grape.ponovanі osnovnі eg rozvitku viticulture that vinorobstva in Ukraїnі, yakі uzgodzhuyutsya h i norms rules Rinku wine ЄS, yakі stosuyutsya landing that viroschuvannya vinogradnoї Lozi i zastosuvannya vіdpovіdnih tehnologіchnih priyomіv pid hour vigotovlennya vinomaterіalіv, wines th іnshih produktіv іz grapes.8.