Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу фізико-хімічних показників на якість та структуру борошняних кондитерських виробів(2023) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Чи можлива діяльність закладів ресторанного господарства без маркетингу?(2023) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДокумент Перспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробів(2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів(2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПід час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.Документ Безглютенові продукти в харчуванні людини(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаМатеріалом для дослідження стали доступні безглютенові продукти. Збиралась інформація, представлена на їх етикетках, оцінювався вміст поживних речовин за допомогою покрокового процесу оцінки та порівняння харчових якостей.Available gluten-free products became the material for the study. The information presented on their labels was collected, and the nutritional content was evaluated using a step-by-step process of evaluating and comparing nutritional qualities.Документ Екопосуд з харчових відходів(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаНаш сучасний світ розвивається стрімкими темпами. З кожним роком науково-технологічний прогрес зростає, з’являються нові технології і механізми, які сприяють поліпшенню життя людей. Сміттєва проблема є актуальною для багатьох регіонів України, яка пов’язана з недостатньо ефективною утилізацією твердих побутових відходів. Мотивами використання одноразового посуду є його компактність, міцність та досить тривалий строк придатності. Тому, екопосуд, вироблений з біорозкладаного матеріалу, може повністю замінити продукцію з полімерів, виготовлених з невідновлюваної природної сировини – газу і нафти.Документ Інновації у їжі та напоях, тренди(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПроблема харчування є досить актуальною у всі часи. Вітчизняними науковцями приділено значну увагу загальним питанням інноваційного розвитку сфери ресторанного бізнесу та інноваційних процесів в закладах ресторанного господарства, проте подальшого розвитку потребують питання використання маркетингових інноваційних інструментів та технологій. Тому в роботі було наведено характеристику сучасних трендів інновацій в ресторанному господарстві.Документ Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробів(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаХлібобулочні вироби посідають важливе місце в раціоні, тому що вони насичують організм вуглеводами, вітамінами групи В. Сьогодні спостерігається досить висока конкуренція на ринку хлібобулочних виробів. Останнім часом все більше про себе заявляють приватні пекарні, які швидше великих державних хлібозаводів реагують на нові запити і адаптуються до смаків споживачів, можуть запропонувати більш широкий асортимент виробів і демонструють високу рентабельність. Однак при аналізі діяльності даних виробництв було визначено, що основними напрямами перспективного розвитку повинні стати автоматизація устаткування; випуск нових продуктів з метою підвищення прибутковості галузі; досягнення максимально ефективного виробництва за рахунок зниження матеріаломісткості та енергоємності продукції; формування та використання новітніх технологій, що відповідають економічним, соціальним та екологічним вимогам