Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаЗ метою збагачення ковбасок для гриля мікроелементним складом використовували водорості морські фукус та цистозіру чорноморську. Визначено вміст заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену в м’ясній сировині, ковбасках до та після термічної обробки – смаженні на грилі. With the purpose of enriching of sausages for a grill the marine used water-plants microelement composition fukus and cistoziru a black sea. Certainly maintenance of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium, in meat raw material, sausages to to and after heat treatment – frying on a grill.Документ Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПідібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.Документ Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води». Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researched