Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій
    (2015) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна
    Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів
    (2014) Носенко, Тамара Тихонівна; Манк, Валерій Веніамінович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана Олексіївна
    Білки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того, функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують удосконалення. Sunflower meal proteins with high biological value and functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition, functional and technological properties such products also require improvement.
  • Ескіз
    Документ
    Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів
    (2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна
    Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС"
    (2013) Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Встановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.