Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Інтегровані рішення на базі модульної системи
    (2018) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Валіулін, Геннадій Раіфович
    Потреба розробки загальної методики аналізу та синтезу конструктивних схем дозувального обладнання для газових і рідинних середовищ оброблення харчових продуктів, обумовила завдання досліджень: забезпечення заданої продуктивності з мінімальними вартісними витратами, проектування систем автоматизованого дозування на основі використання методів вимірювання дози по непрямим параметрам, задіяння апаратури промислової пневмоавтоматики на пропорційній основі (елементна база Camozzi Automation) у вузлах управління і датчиків тиску для замірювання параметрів подачі газів і рідин. Існуюча різноманітність конструкцій та варіантів виконання функціональних мехатронних модулів для дозування і підведення розпилу рідинного або газового середовища до продуктів в ПМ, зумовлена відмінністю параметрів в'язких продуктів, що фасуються, умовами фасування, конструкцією споживчої тари; неузгодженою роботою проектних організацій і відсутністю одного методологічного підходу до проектування машин даного класу. Розв'язання цього питання і є метою наших досліджень. The need to develop a common methodology for analysis and synthesis design schemes for dispensing equipment for gas and liquid environments processing of food products, caused by research: provision of the given performance with minimal cost, system design automated dosage based on the use of indirect dose measuring techniques parameters, the use of the equipment of industrial pneumatic automation on a proportional basis (Camozzi Automation element base) in control units and pressure sensors for metering parameters of gas and liquid supply. Existing variety of designs and execution options Functional mechatronic modules for dispensing and supplying liquid or liquid cutting gas medium to products in PM, due to the difference in viscous products parameters, packing, packing conditions, design of consumer packaging; uncoordinated work design organizations and the lack of a single methodological approach to designing machines of this class. The solution to this question is the purpose of our research.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників надійності машин для пакування в’язкої та пластичної продукції у споживчу тару
    (2015) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович
    Результатом виконання операцій пакування є отримання необхідної кількості пакованої продукції заданої якості. Оцінку результату цього процесу здійснюють за показниками ефективності роботи пакувальної машини. The result of the packaging operation is to obtain the required number of packing products of a given quality. The evaluation result of this process is carried out in terms of the efficiency of the packaging machine.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та аналіз структурних схем машин для пакування в'язко-пластичної харчової продукції у споживчу тару
    (2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович
    Пакувальні машини (ПМ) для в'язко-пластичної харчової продукції відносять до багатопозиційних технологічних машин. Їх структура формується на основі модульного принципу, як методу побудови різних технічних систем з різноманітними характеристиками шляхом компонування їх з типових модулів визначеним чином для створення матеріальних (переміщення продукції, тари та упаковки), енергетичних (забезпечення руху робочих органів) та інформаційних (контроль і управління роботою) зв'язків між ними.
  • Ескіз
    Документ
    Модульне проектування машин для пакування в'язко-пластичних харчових продуктів у споживчу тару
    (2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Захаревич, Валерій Болеславович; Гавва, Олександр Миколайович
    Створення машин для пакування в'язко-пластичної продукції потребує розробки загальної методики аналізу та синтезу технологічних і конструктивних схем такого обладнання. Основою такої методики є застосування певного алгоритму вибору структури пакувальної машини та наукове обґрунтування вибору і реалізації критеріїв ефективності. The creation of machines for packaging visco-plastic product requires developing a common methodology for analysis and synthesis of technological and structural schemes such equipment. The basis of this method is the use of an algorithm for selecting the structure packing machine and the scientific rationale for the choice and implementation of performance criteria.
  • Ескіз
    Документ
    SADT моделі машин для пакування продукції в споживчу тару
    (2014) Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович
    Машини для пакування харчової продукції в споживчу тару відносять до багатопозиційних технологічних машин послідовної дії. Вони складаються з послідовно з'єднаних функціональних модулів та створюють матеріальні (передача виробів), енергетичні (привод рухомих елементів) та інформаційні (контроль і управління роботою) зв'язки між ними. Порядок розміщення та кількість цих модулів визначається послідовністю виконання технологічної операції пакування та числом переходів (робочих позицій), з яких вона складається.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обґрунтування вибору метода оптимізаційного синтезу структури машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару
    (2014) Гавва, Олександр Миколайович; Масло, Микола Андрійович; Волчко, Анатолій Іванович
    Для забезпечення можливості автономного дослідження, проектування та оптимізації окремих модулів, пакувальна машина представляється як поєднання функціонально незалежних модулів, кожен із яких реалізує закінчену дію, тобто операцію. To enable autonomous research, design and optimization modules, packing machine is represented as a combination of functionally independent modules, each of which implements a complete operation, that operation.
  • Ескіз
    Документ
    Пакування харчових продуктів у споживчу тару
    (2014) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Захарович, В. Б.
    На основі аналізу конструктивних особливостей машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару встановлено, що їх розвиток структури спрямований як на розширення функціональних можливостей машини, так і на підвищення показників ефективності їх роботи. Based on the analysis of design features of machines for the packaging of food in consumer packaging revealed that their development structure as directed at expanding the functionality of the machine and to increase performance of their work.