Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
    (2013) Буянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович
    Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. The aim of this work is to develop modern methods of enriching flour confectionery vegetable proteins, increasing nutritional and energy values, improved amino acid composition and diversification of pastry products.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
    (2013) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами. Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабет
    (2012) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Результатом експерименту є розроблення нових виробів, придатних для вживання хворими на цукровий діабет та глютенову ентеропатію. The result of the experiment is to develop new products suitable for use by patients with diabetes and gluten enteropathy.
  • Ескіз
    Документ
    Горобинове борошно в технології борошняних кондитерських виробів
    (2012) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    В сучасних умовах економічної діяльності значна частка закладів ресторанного господарства передбачає виробництво, доставку і реалізацію продукції власного вироблення. Пріоритетним завданням ЗРГ в цьому напрямку є організація виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів (БКВ) на власних виробничих площах. In today's times of economic activities significant proportion of establishments restaurant business involves manufacturing, delivery and sale of own production. ZRH priority in this direction is the organization of production of bakery and pastry products (BEI) at its own production facilities.
  • Ескіз
    Документ
    Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування
    (Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    У роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
    (2013) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
    Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.