Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини(2022) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.Документ Перспективи використання псиліуму в технологї рибних страв(2022) Мацук, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОбґрунтувано доцільності використання порошку псиліуму в складі рибних страв, зокрема суфле рибнеДокумент Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини(2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.