Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення напою для військовослужбовців
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементами
  • Ескіз
    Документ
    Принципи розроблення харчових продуктів, адекватних нутритивним потребам військовослужбовців
    (2020) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
    Харчові продукти для військових повинні посісти статус спеціальних; головною умовою їх виробництва має бути використання природної сировини та природних збагачувачів з широким спектром функціональних інгредієнтів різної спрямованості. В основі створення таких продуктів пріоритетна роль належить білковій та збалансованій жировій складовим, достатній концентрації харчової клітковини, вітамінів та мінеральних елементів (передусім антиоксидантної дії). Foodstuffs for the military must occupy the status of special; the main condition for their production should be the use of natural raw materials and natural enrichments with a wide range of functional ingredients of different orientations. At the heart of the creation of such products, the priority role belongs to the protein and balanced fat components, a sufficient concentration of dietary fiber, vitamins and minerals (especially antioxidant action).