Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів(2019) Мехед, Роман Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичДокумент Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання(2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичПорівняння результатів досліджень впливу розроблених фосфатних сумішей і кращих закордонних аналогів на формування якості м'ясопродуктів не виявили переваги фосфатів, імпортованих в Україну.На основі проведених досліджень, дегустаційних оцінок і виготовлення дослідно-промислових партій узгоджено і затверджено нормативну документацію на „Добавки харчові суміші фосфатні та композиції харчові для м'ясопереробної промисловості”.Документ Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів(2003) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор МирославовичПри розробці вітчизняної фосфатної суміші брали до уваги посилання на мутагенну здатність циклічних конденсованих поліфосфатів. Розроблена нами фосфатна суміш включає солі триполіфосфату натрію і калію, пірофосфату натрію трьохзаміщенного дев’ятиводного, однокалійного та однонатрієвого ортофосфату, взятих у відповідному кількісному співвідношенні.