Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів
    (2019) Мехед, Роман Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання
    (2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Порівняння результатів досліджень впливу розроблених фосфатних сумішей і кращих закордонних аналогів на формування якості м'ясопродуктів не виявили переваги фосфатів, імпортованих в Україну.На основі проведених досліджень, дегустаційних оцінок і виготовлення дослідно-промислових партій узгоджено і затверджено нормативну документацію на „Добавки харчові суміші фосфатні та композиції харчові для м'ясопереробної промисловості”.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів
    (2003) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович
    При розробці вітчизняної фосфатної суміші брали до уваги посилання на мутагенну здатність циклічних конденсованих поліфосфатів. Розроблена нами фосфатна суміш включає солі триполіфосфату натрію і калію, пірофосфату натрію трьохзаміщенного дев’ятиводного, однокалійного та однонатрієвого ортофосфату, взятих у відповідному кількісному співвідношенні.