Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Мафіни з начинкою дієтично-функціонального призначення
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та лактулози в складі начинки. Досліджено вплив фруктози та лактулози на реологічні характеристики начинки для мафінів. Встановлено зростання в’язкості начинки на фруктозі, а внесення лактулози збільшує кількість вільної вологи і начинці, в той час як додавання фруктози зменшує її вміст. The production of special purpose mafines using fructose and lactulose as a part of the filling is considered. The influence of fructose and lactulose on the rheological characteristics of the fillings for the Mafins was studied. The increase in the viscosity of the filling on fructose has been established, and the introduction of lactulose increases the amount of free moisture and filling, while the addition of fructose reduces its content.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво маффінів дієтично-функціонального призначення
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та стійких крохмалів. Під час створення технології маффінів функціонального призначення запропоновано використання як джерел фізіологічно-функціональних інгредієнтів стійких крохмалів. Збагачення маффінів стійкими крохмалями, які виконують функції харчових волокон, дозволяє покращити їх біологічну цінність, не змінюючи при цьому технологічні параметри їх виробництва. We consider the production of special purpose muffins using fructose and resistant starches. When you create a functional technology Muffins appointment proposed use as physiologically sources functional ingredients resistant starches. Enrichment Muffin resistant starches that perform the functions of dietary fiber, can improve their biological value, without changing the technological parameters of production.
  • Ескіз
    Документ
    Сервіс як соціальне явище
    (2015) Міщенко, Вікторія Валеріївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Сучасна сфера послуг має якості, властиві всім основним соціальним інститутам, а крім того, її розвиток стає одним з важливих показників, що визначають якість життя суспільства та індивіда. «Споживання - це використання корисних властивостей, предметів, процесів, завдяки яким вони набувають характеру блага. Modern service industry has the qualities inherent in all major social institutions, and in addition, its development is one of the important factors that determine the quality of society and the individual. "Consumption - the use of mineral properties, objects, processes by which they acquire the character of good.
  • Ескіз
    Документ
    Соуси емульсійного типу на основі фіто-олійних напівфабрикатів
    (2014) Параскун, Тетяна; Лявинець, Георгій Михайлович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Структура харчування людства є одним із головних показників рівня розвитку та благополуччя держави. Аналіз сучасного стану харчування населення України показує, що навіть при достатній забезпеченості продовольчими ресурсами, задовольнити потребу необхідними нутрієнтами - доволі складна задача, оскільки кількість їжі, її хімічний склад, харчова та енергетична цінності знаходяться в дисбалансі. Structure of human nutrition is one of the main indicators of development and prosperity of the state. Analysis of the current state of nutrition Ukraine shows that even with sufficient availability of food resources necessary to meet the needs nutrients - a rather difficult task, because the amount of food, its chemical composition, food and energy values are in imbalance.
  • Ескіз
    Документ
    Сировина для виробництва безглютенового пива
    (2014) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Іванов, Тарас Васильович
    В останні роки у всьому світі значно виріс сектор безглютенової продукції. Це пов'язано зі збільшенням кількості людей, хворих на целіакію, яка виникає при вживанні в їжу білка глютену, котрий міститься в основному в зернах пшениці, рису, ячменю. In recent years around the world has grown sector gluten-free products. This due to the increasing number of people with celiac disease, which occurs when eating the protein gluten, which is found mainly in wheat, rice and barley.
  • Ескіз
    Документ
    Феномен свободи волі особистості
    (2014) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Кітов, Микола Григорович
    Проблема свободи є актуальною філософською проблемою буття людини. Чи властива людині свобода волі, чи має індивід свободу вибору, чи, навпаки, всі його дії, наміри обумовлені зовнішніми обставинами, завжди детерміновані - ці питання завжди хвилювали людство. The problem of freedom is relevant philosophical problem of human existence. Is it peculiar to man free will, whether individual freedom of choice, or, on the contrary, all his actions, intentions due to external circumstances, always determined - these issues have always troubled humanity.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність нових брендів пива в міні броварнях в ресторанних мережах
    (2014) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
  • Ескіз
    Документ
    Міні-пивоварні в закладах ресторанного господарства
    (2012) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Проаналізовано стан міні-пивоваріння ресторанного формату. The state of the mini-brewery restaurant format.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства
    (2013) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.