Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Мафіни з начинкою дієтично-функціонального призначення
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та лактулози в складі начинки. Досліджено вплив фруктози та лактулози на реологічні характеристики начинки для мафінів. Встановлено зростання в’язкості начинки на фруктозі, а внесення лактулози збільшує кількість вільної вологи і начинці, в той час як додавання фруктози зменшує її вміст. The production of special purpose mafines using fructose and lactulose as a part of the filling is considered. The influence of fructose and lactulose on the rheological characteristics of the fillings for the Mafins was studied. The increase in the viscosity of the filling on fructose has been established, and the introduction of lactulose increases the amount of free moisture and filling, while the addition of fructose reduces its content.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво маффінів дієтично-функціонального призначення
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та стійких крохмалів. Під час створення технології маффінів функціонального призначення запропоновано використання як джерел фізіологічно-функціональних інгредієнтів стійких крохмалів. Збагачення маффінів стійкими крохмалями, які виконують функції харчових волокон, дозволяє покращити їх біологічну цінність, не змінюючи при цьому технологічні параметри їх виробництва. We consider the production of special purpose muffins using fructose and resistant starches. When you create a functional technology Muffins appointment proposed use as physiologically sources functional ingredients resistant starches. Enrichment Muffin resistant starches that perform the functions of dietary fiber, can improve their biological value, without changing the technological parameters of production.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Досліджено реологічні властивості начинок для мафінів на сахарозі та фруктозі. Встановлено, що в’язкість начинки на фруктозі більша, ніж на сахарозі. Це свідчить про доцільність використання фруктози при виробництві драглеподібної начинки дієтичного призначення для маффінів. Investigated the rheological properties of fillings for muffins on sucrose and fructose. It was established that the viscosity of the filling on fructose greater than sucrose. This demonstrates the feasibility of using fructose in the production of gelatinous filling for dietary purposes Muffin.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства
    (2016) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь Михайлович
    В умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства
    (2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Матеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.
  • Ескіз
    Документ
    Виховання патріотизму у студентської молоді
    (2013) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Побудова і розвиток держави як цивілізованого члена світового товариства неможлива без патріотичного виховання її громадян. Construction and development of the country as a civilized member of a world society is impossible without the patriotic education of its citizens.
  • Ескіз
    Документ
    Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства
    (2015) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."
  • Ескіз
    Документ
    Сервіс як соціальне явище
    (2015) Міщенко, Вікторія Валеріївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Сучасна сфера послуг має якості, властиві всім основним соціальним інститутам, а крім того, її розвиток стає одним з важливих показників, що визначають якість життя суспільства та індивіда. «Споживання - це використання корисних властивостей, предметів, процесів, завдяки яким вони набувають характеру блага. Modern service industry has the qualities inherent in all major social institutions, and in addition, its development is one of the important factors that determine the quality of society and the individual. "Consumption - the use of mineral properties, objects, processes by which they acquire the character of good.
  • Ескіз
    Документ
    Соуси емульсійного типу на основі фіто-олійних напівфабрикатів
    (2014) Параскун, Тетяна; Лявинець, Георгій Михайлович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Структура харчування людства є одним із головних показників рівня розвитку та благополуччя держави. Аналіз сучасного стану харчування населення України показує, що навіть при достатній забезпеченості продовольчими ресурсами, задовольнити потребу необхідними нутрієнтами - доволі складна задача, оскільки кількість їжі, її хімічний склад, харчова та енергетична цінності знаходяться в дисбалансі. Structure of human nutrition is one of the main indicators of development and prosperity of the state. Analysis of the current state of nutrition Ukraine shows that even with sufficient availability of food resources necessary to meet the needs nutrients - a rather difficult task, because the amount of food, its chemical composition, food and energy values are in imbalance.